Aanbod

Sessies

Tijdens sessies help ik jou zicht te krijgen op jouw patronen. Jouw verhaal wordt helderder waardoor je begrijpt dat je doet wat je doet. Dat biedt ruimte voor jouw verlangens. Wat wil jij met jouw leven. Samen met mij ga je daar steeds meer vorm aan geven.

Een sessie duurt 75-90 minuten en kost € 85,-.

Goed om te weten is dat je iedere afspraak die niet minimaal 24 uur van tevoren is afgezegd dient te betalen.

Intake

Tijdens de intake vertel je meer over jezelf. Je vertelt kort over hoe je leven tot nu toe is verlopen en hoe je je nu voelt.
Door het stellen van vragen help ik jou om jouw doel te formuleren. We proberen duidelijk te krijgen waar jij behoefte aan hebt.
Van de intake ontvang je van mij een kort verslag waarin ik jouw doel in een paar zinnen heb opgeschreven, en doe ik een voorstel van jouw traject. Als je akkoord bent, kunnen we aan de slag. De intake kost € 85,-.

Kennismaking

Als je contact met mij opneemt vind ik het fijn om eerst kennis met elkaar te maken. We hebben een gesprek via de telefoon of online, waarin jij aan mij vertelt wat jou ertoe heeft gebracht om mij te benaderen. Nadat we elkaar een beetje hebben leren kennen, beslis je of je een intake wilt doen. Een kennismaking is gratis.

 

Zwitserland: Tijd voor jezelf

Samen weken 2024

In mei 2023 heb ik in Zwitserland een huis gehuurd om te delen met wie er wil komen. Het was een succes en dus voor herhaling vatbaar!

Wil je er even helemaal uit, de ballen die je hooghoudt even laten voor wat ze zijn, onthaasten, kom in 2024 een week of langer naar Appenzell in Zwitserland.

Van 26 april tot en met 28 mei 2024 (met uitzondering van 17 tot en met 20 mei) heb ik in Appenzell een deel van een boerderij gehuurd. En jij bent daar welkom! Graag deel ik met jou het huis. We spreken met elkaar af wat we samen doen en wat alleen. Ik geef je de beste tips over de omgeving en we kunnen eventueel ook samen op pad gaan. Maar ga je liever alleen, dan is dat ook helemaal goed.

Je kunt komen van 26 april – 3 mei, 3 – 10 mei, 10 – 17 mei of 21 – 28 mei.

Het huis biedt ruimte aan 8 personen. Ik vind het dan wel een beetje krap worden. Daarom zijn we elke week met niet meer dan 5 personen.

Bij een verblijf van langer dan 3 nachten krijg je de Appenzeller Ferienkarte. Dat is echt super! Je maakt gratis onbeperkt gebruik van de trein en de bus. Ook kun je 1 x retour met de kabelbanen naar de Kronberg, de Hoher Kasten en de Ebenalp. Ik word hier zo blij van. Voor meer informatie klik op deze link: https://www.appenzell.ch/de/unterkunft/appenzeller-ferienkarte.html.

Wat je wilt doen, bepaal je helemaal zelf. Vakantie, rust, werken (er is wifi), genieten van al het natuurschoon, urenlange wandelingen maken…het kan allemaal. Zolang we natuurlijk ook rekening houden met elkaar.

Respect, vrijheid, verbinding en warmte,
daar gaat dit over!

Samen Week september 2023

Gun jij jezelf om even helemaal ondergedompeld te worden in een bad van aandacht, schoonheid en kracht? Gun jij jezelf om de geur van de natuur helemaal tot in je vezels door te laten dringen? Durf jij je te verbinden met de oogstrelende omgeving waardoor je rust, troost, kracht en zachtheid in jezelf zult ervaren?

Kom dan van 16 tot en met 23 september 2023 naar Hundwil in Zwitserland. Ik ontvang je met liefde en zorg dat je kunt landen in jezelf.

Ik heet jou daar welkom!

 

Met een kleine groep gaan we onder mijn liefdevolle begeleiding mediteren. Verder is het aan jou om te voelen waar je behoefte aan hebt. Wat je wilt doen, bepaal je helemaal zelf. Vakantie, rust, werken (er is wifi), genieten van al het natuurschoon, urenlange wandelingen maken…het kan allemaal. Wandelen, respect voor jezelf en elkaar, voelen, warmte en heel veel Zijn!

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden: neem contact met me op! Dit is echt iets voor jou. Je kunt dit!

Praktische informatie

Hundwil en Appenzell liggen aan de voet van het Alpstein op 800 km. van Utrecht. Het is goed te bereiken met de auto en de trein.

Voor de Samen Week september 2023 betaal je € 500,- per kamer. Als je een kamer deelt betaal je per persoon € 325,-.

Voor de Samen Week 2024 betaal je € 550,- per week per kamer. Als je een kamer deelt betaal je per persoon € 375,- per week.

Bij de kosten zijn inbegrepen dingen zoals thee, koffie, boter, wc-papier ed. Als we samen eten, maken we een pot voor de boodschappen. Eet je liever alleen dan zijn die kosten voor jezelf. Overige kosten, zoals bijvoorbeeld vervoer en toeristenbelasting, zijn ook voor jezelf.